Contes per créixer

Els contes de “La petita fada Cel” serveixen no solament per treballar les emocions sinó per ajudar als més petits i petites a començar a connectar amb ells mateixos/es i a aprendre a escoltar la seva veu interior. Els vaig començar a escriure per a les meves dues filles quan eren petites i pràcticament tots els va inspirar algun fet viscut a casa. Vaig decidir editar-los, publicar-los i distribuir-los jo mateixa, però al cap d'un temps un fet inesperat va alterar les meves circumstàncies i em va obligar a tancar l’editorial. Va ser aleshores quan vaig decidir compartir-los de manera gratuïta en aquest bloc. 
Molts pares, mares i mestres de nombroses escoles fa temps que els utilitzen per treballar l’educació emocional amb els seus fills i filles i/o alumnes, i a tots ells els agraeixo profundament la confiança que dipositen en les meves històries i en mi mateixa. La meva gratitud també a tots els qui els recomanen en els seus blocs de caràcter personal o educatiu, al Consorci de Biblioteques  de l'Ajuntament de Barcelona i al Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, que els recull en la llista de recursos que ofereix en el DIXIT sobre educació i intel·ligència emocional.
Els contes es poden llegir en qualsevol ordre, ja que cadascun conté una història independent, però és important llegir primer "L'escola de fades", ja que allà s'estableix el fil conductor de tota la col·lecció i es presenten els dos personatges principals. El desenllaç final és "El secret de les fades", que evidentment es pot llegir en qualsevol moment, però sens dubte val la pena fer-ho quan s'hagin llegit, al menys, la majoria dels altres o bé els que més t'interessin.
Espero que la petita fada Cel et captivi amb la seva innocència, la seva capacitat d’estimar i el seu gran desig d’ajudar als altres. Estaré encantada de rebre els teus comentaris sobre els contes que llegeixis i que t’adrecis a mi sempre que ho desitgis a través del correu electrònic que trobaràs a l’apartat “Contacta”.
Una abraçada.
Dolors Garcia Folch
 

18 comentaris:

  1. Gràcies Dolors per aquest regal, jo vaig comprart-te un llibre i tenia pensat comprar-te tota la col·lecció, vam passar un moment molt especial amb el llibre que vam comprar del cargolet, i sobretot amb les activitats que hi havien al darrera del llibre, amb les preguntes vam poder estar una estona relaxades parlant de l'historia i de les dificultats.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tu Gemma! M'alegra molt el que m'expliques. De fet, és això el que em fa escriure els contes, que es passi una bona estona i es puguin compartir petits moments d'intimitat. Una abraçada!

      Elimina
  2. Moltes gràcies per tota aquesta dedicació, tot i haver estat a punt vàries vegades, per diferents motius no he arribat a comprar cap dels contes...així que m'he quedat amb el cuquet de no haver-ho fet. Et desitjo molta sort en aquest nou projecte. Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Sílvia. Una abraçada també per a tu.

      Elimina
  3. Hola Dolors,

    M'encanten aquests contes... llàstima que no pugui trobar cap llibre ni col·lecció dels que expresses més a dalt... perquè de ben segur te'ls haguès comprat. Si mai en tornes a publica, fes-m'ho saber, perquè segur que si les coses no van malament te'n comprarè algún.
    Gràcies per aquest petit tresor que ens deixes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies pel teu comentari, Rut. Si vols pots contactar amb mi a l'adreça edicionslavareta@gmail.com i t'explico com està això dels contes editats. Una abraçada!

      Elimina
  4. Hola Dolors, estic recopilant materials per treballar l'educació emocional a la vmeva escola pel parvulari i he enllaçat el teu blog al meu web de recursos de educació emocional i valors ei.
    Pots veure'l visitant el meu blog

    elspequesdelisidremartiei5a.blogspot.com.es
    Pilar Labalsa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Pilar. Així podran arribar a més nens i nenes! M'agradarà fer-li un cop d'ull al teu bloc!

      Elimina
  5. Moltes gràcies Dolors per la teva generositat.
    Hem de seguir reballant molt per tal que les noves generacions no cometin els errors de l'actual, com l'excessiva ambició humana quan no hi havia crisi i la manca d'escrupols dels que tenen poder. I poguem sortir d'aquesta crisi, que la paguen justos per pecadors.
    Em sap greu que es tanquin petits negocis com la teva editorial.
    EVA MAS

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies per escriure'm, Eva. La veritat és que no resulta gens fàcil tirar endavant un petit negoci, com bé dius, però tot i que la situació actual tampoc acompanya, la realitat és que el motiu del tancament de la meva editorial va tenir més a veure amb un seguit d'incompatibilitats derivades de la meva situació personal actual. Personalment considero que segueixo treballant igual que abans, amb la mateixa il·lusió perquè la Cel arribi al màxim nombre de nens i nenes i els "toqui" amb la seva màgia perque creixin feliços.
      Gràcies de nou per les teves paraules i el teu recolzament. Una abraçada!

      Elimina
  6. A la meva escola sí que vam comprar els teus llibres i van fent el seu camí en la formació de les criatures.
    Bona sort en la nova etapa.
    Moltes gràcies!
    isabel

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a vosaltres, Isabel! Espero que els nous contes us segueixin sent d'ajuda en la vostra tasca.

      Elimina
  7. Gràcies, Dolors.

    Amb el teu permís en farem servir uns quants al programa dels dimecres de Ràdio Sant Pere i Sant Pau i l'escola homònima de Tarragona, "Llegeixe'm un conte".

    M'han agradat molt! Enhorabona!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies a tu, Tània! Em fa molt feliç que els volgueu compartir en el programa! Espero que als oients els agradin tant com a tu... Gràcies de nou i una abraçada!

      Elimina
  8. Hi ha dies que ens reserven un regal, avui és un d'ells. Descobrir el teu blog , gràcies a "dinsteu" m'ha obert una porta a un palau de contes que penso anar visitant per tenir cada dia un regal.
    Si em vols conèixer una mica em trobaràs a: elisendaortega.blogspot.com soc, no tinc cura em temo, una somiadora que busca la bellesa arreu i m'agrada compartir-la. Fins aviat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per les teves paraules, Elisenda. M'alegra que ens haguem trobat! Estaré encantada de visitar el teu bloc. Una abraçada!

      Elimina